Snelle Verbinding

Vanaf Oosterwold is er een zeer snelle bus verbinding met Almere Centrum, Harderwijk en Zeewolde.

1.260-3.115m²

Ruime bouwkavels van circa 1.510m² tot 3.962m² die verbonden zijn met verharde wegen. Het volledige plan is voorzien van veel groen en water.

Bos Omgeving

De kavels staan in een omgeving die rijk is aan bos. Nabij is het Kathedralenbos te vinden en direct daarachter het Cirkelbos. Beide bossen zijn voor zien van loop-, fiets- en paardrijroutes.

Ecologisch Verantwoord

Bij de bouw van deze woningen staat ecologisch verantwoord wonen voorop.

Buiten Wonen

Wonen in het landelijk buitengebied Oosterwold, dicht bij een stad met alle voorzieningen maar ook in hoge mate zelfvoorzienend zijn: dat is een droom die in EcoVeldlaan kan worden gerealiseerd. Op ruime bouwkavels van ca. 1.510 tot 3.962m², ontsloten via verharde wegen met accent-verlichting waar het noodzakelijk is en liggend in een gebied omgeven door groen en water.

Locatie

De locatie ligt naast Almere Hout en sluit aan op de Kievitsweg en ligt langs de Vogelweg waar een bushalte voor de deur ligt. Deze bushalte biedt een snelle verbinding naar enerzijds het centrum van Almere en anderzijds naar Zeewolde en Harderwijk.

Het Kathedralenbos, dat zeer dichtbij ligt, loopt kilometers door en is via een wandel- en fietsroute toegankelijk tot aan Zeewolde. In deze habitat vind je reeën, vossen, konijnen, buizerds, uilen en vele andere polderdiersoorten.

Actieve bewoners

EcoVeldlaan richt zich op actieve bewoners, die een eigen moestuin willen onderhouden of een wat minder arbeidsintensieve boomgaard. Overschot van het eigen geteelde product kunnen met andere bewoners over en weer worden uitgeruild via de eigen website en aanverwante media.

Het verder behulpzaam zijn op basis van goed buurmanschap is zoals dat op het platteland te doen gebruikelijk is, uit te bouwen naar eigen behoefte. Domotica met alarmsignalering en comfortverhogende dienstverlening is zo een van de mogelijkheden.

Maaltijdverzorging, of gewoon bij elkaar een hapje eten, niets moet alles mag.

Privacy

De eigen ruime bouwkavel biedt veel privacy. De tuininrichting is vrij maar kan worden ondersteund vanaf ontwerp, aanleg en onderhoud door professionals. Of gewoon door uw buren, vrienden of bezoekers die in bepaalde jaargetijden die gewassen plukken en in ruil hiervoor het onderhoud hieraan verzorgen.

De woonhuizen zijn zo ontwikkeld dat er vanuit de eigen woning veel zicht is op groen en water, eventuele latere uitbreidingen hiervan blijven dat ook doen voor zowel de eigen beleving als dat van uw buren.

Om de kwaliteit van de buitenruimte te waarborgen zijn er tussen de kavels en naar de openbare straat toe groene heggen geplant, onderhoud hiervan kunt u zelf doen maar ook gemeenschappelijk aanbesteden.

De heggen aan de straatzijde zijn maximaal 1 meter hoog, tussen de kavels wordt 2 meter aangehouden. Het buitenterras aan de achterzijde is onderheid.

De gevels van de woningen en de bergingen zijn in de basis stucwerk, deze kunnen naar keuze worden aangekleed met bijvoorbeeld hout, cortenstaal of zink.

Nieuwsgierig?

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in