Type 130m²

De woning van 130 m² bvo is een ideale woning voor zowel starters, medioren als senioren. Ofwel: Levensloopbestendig. Door de vrije indeelbare plattegrond zijn er vele mogelijkheden in aantallen en afmetingen van diverse ruimtes. Zo kan de bewoner ervoor kiezen om 1 of meerdere slaapkamers toe te passen. De volledige woning is gelijkvloers en daardoor geschikt voor zowel valide, minder valide als invalide mensen. Aan de voor- en achterzijde van de woning zijn volledig glazen gevels toegepast die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de ruime kavel waar de woning op komt te staan.

Woning opties

Woning: 130m²
Aantal bouwlagen: 1

De woning van 130 m² b.v.o. wordt in één bouwlaag gerealiseerd. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van plattegronden te vinden die de mogelijkheden laten zien voor woningen met één, twee of drie slaapkamers.

Woning: 130m²
Aantal bouwlagen: 1

De woning van 130 m² b.v.o. kan ook in de breedte van de bouwkavel gebouwd worden. Hierdoor ontstaat ruimte voor het maken van bijvoorbeeld een zwemvijver in het bouwvlak. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van plattegronden te vinden die de mogelijkheden laten zien voor woningen met één, twee of drie slaapkamers.

Gevel Opties

De gevel is standaard wit stuc-werk. Hout, stuc, zink en cortenstaal zijn kostenverhogend.

 • Cortenstaal

  Blank staal dat in 6 maanden in bruine tint roest, kleur wordt met de jaren donkerder. Nauwelijks onderhoud.

 • Stuc

  Fijne structuur, waterafstotend, standaard onderhoud na ca. 10 jaar.

 • Hout

  Geïmpregneerd gevelhout, duurzaam, onderhoudsarm en 15 jaar garantie op aangebrachte coating mogelijk.

 • Zink panelen

  Verticale strook panelen welke mat gesatineerd zijn uitgevoerd, de panelen zijn onderhoudsvrij.