Ruim Wonen

Nabij het grootste bosgebied van Almere; het Kathedralenbos en in het groene buitengebied van Oosterwold wordt in CPO verband een 42 tal kavels ontwikkeld van ieder ca. 1.510 tot 3.962m² groot. Een gemeenschappelijke weg en veel water en groen rondom de kavels zorgen voor een prachtige natuurlijke begrenzing. De ontsluiting vindt plaats via een nader uit te werken ontsluiting aan de Kievitsweg.

Gemakkelijk uitbreiden

Op de basiskavel mag een woonhuis worden gerealiseerd van maximaal 160m². De woning biedt mogelijkheden om uit te breiden tot maximaal 320m². Het later bijbouwen op de eigen kavel is beperkt tot 1/8 deel van het aantal afgenomen aantal vierkante meters van het kaveloppervlak.

Duurzaam

De isolatie van de woning is optimaal, de puien zijn voorzien van warmte en geluidswerend triple beglazing. De warmte en warm water wordt verkregen uit een warmtewisselaar en een slimme ventilatietechniek. Dit zorgt tezamen met de te kiezen zonnepanelen op het dak voor een woning met een Energie Prestatie Norm van omstreeks de nul. Dit betekent minimale afhankelijkheid van het nutsbedrijf.

Afwerking

De woning is standaard voorzien van compleet sanitair en tegen een kleine meerprijs kan er een keuken bij in voorzien van alle apparatuur. Plafonds en wanden kunnen worden voorzien van spacwerk. Alle verblijf- en verkeersruimten zijn voorzien van lichtpunten en wandcontactdozen. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De buitenkozijnen zijn onderhoudsarm en de buitengevel is standaard van stucwerk met optioneel een aantal alternatieve materiaal afwerkingen zoals cortenstaal, hout of zink.

Maatwerk wonen

De woningen zijn modulair schakelbaar met als basis 160 m² b.v.o. Deze is uit te breiden met ruimtes van 40m², 80m² of 160m². Dit kan tot een maximum van 320m². Er is de mogelijkheid om de 160m² begane grondwoning gelijkvloers uit te breiden of om er een verdieping op te plaatsen. Deze verdieping is mogelijk zowel met als zonder vide. Uitbreidingen op de begane grond kunnen ook worden toegekend aan huisgebonden bedrijfsruimte.

De woningen zijn standaard voorzien van duurzaam sanitair en tegen een kleine meerprijs kan een keuken worden gerealiseerd voorzien van de meest gangbare apparatuur.

De afwerking van de wanden is behangklaar, wit spacwerk is tegen een geringe meerprijs mogelijk, hetgeen ook voor de plafonds van toepassing is.