Type 160m²

De woning van 160 m² bvo is een ideale woning voor zowel starters, medioren als senioren. Ofwel: Levensloopbestendig. Door de vrije indeelbare plattegrond zijn er vele mogelijkheden in aantallen en afmetingen van diverse ruimtes. Zo kan de bewoner ervoor kiezen om 1 of meerdere slaapkamers toe te passen. De volledige woning is gelijkvloers en daardoor geschikt voor zowel valide, minder valide als invalide mensen. Aan de voor- en achterzijde van de woning zijn volledig glazen gevels toegepast die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de ruime kavel waar de woning op komt te staan.

Woning Opties

Optie 1

Woning: 160m²
Aantal bouwlagen: 1

De woning van 160 m² b.v.o. wordt in één bouwlaag gerealiseerd. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van plattegronden te vinden die de diverse indelingsmogelijkheden weergeven. De onderstaande voorbeelden beschikken bijvoorbeeld over één, twee of drie royale slaapkamers.

Optie 2

Woning: 160m²
Aantal bouwlagen: 1

De woning van 160 m² b.v.o. kan ook in de breedte van de bouwkavel worden gebouwd. Hierdoor ontstaat ruimte voor het maken van bijvoorbeeld een zwemvijver in het bouwvlak. Bij dit ontwerp is de gevel rondom de woning aangepast waardoor er een 12 meter lange glazen pui met uitzicht over de royale tuin is gecreëerd. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van plattegronden te vinden die de diverse indeling mogelijkheden weergeven. De onderstaande voorbeelden beschikken bijvoorbeeld over twee, drie of vier royale slaapkamers.

Gevel Opties

De gevel is standaard wit stuc-werk, hout, stuc, zink en cortenstaal zijn kostenverhogend.

 • Cortenstaal

  Blank staal dat in 6 maanden in bruine tint roest, kleur wordt met de jaren donkerder. Nauwelijks onderhoud.

 • Stuc

  Fijne structuur, waterafstotend, standaard onderhoud na ca. 10 jaar.

 • Hout

  Geïmpregneerd gevelhout, duurzaam, onderhoudsarm en 15 jaar garantie op aangebrachte coating mogelijk.

 • Zink panelen

  Verticale strook panelen welke mat gesatineerd zijn uitgevoerd, de panelen zijn onderhoudsvrij.