Type 200m²

De woning van 200 m² bvo is een ideale woning voor zowel starters, medioren als senioren. Ofwel: levensloopbestendig. Door de vrije indeelbare plattegrond zijn er vele mogelijkheden in aantallen en afmetingen van diverse ruimtes. Daarnaast heeft de bewoner de keuze om zelf te bepalen aan welke zijgevel de uitbouw wordt geplaatst. Vervolgens kan de bewoner dan nog kiezen of de uitbouw gelijk ligt met de voorkant, achterkant of juist in het midden ligt. Zo kan de bewoner ervoor kiezen om 1, 2 of meer slaapkamers toe te passen.  De volledige woning is gelijkvloers en daardoor geschikt voor zowel valide, minder valide als invalide mensen. Aan de voor- en achterzijde van de woning zijn volledig glazen gevels toegepast die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de ruime kavel waar de woning op komt te staan.

Woning Opties

Optie 1

Woning: 200m2
Aantal bouwlagen: 1

De woning van 200 m2 b.v.o. wordt in één bouwlaag gerealiseerd, een ideale seniorenwoning of een woning voor mensen die het gebruik van de trap uit te weg willen gaan, door optimaal gebruik te maken van het bouwvlak valt het terras mooi samen met de rest van de woning.

Optie 2

Woning: 200m2
Aantal bouwlagen: 1

De woning van 200 m2 b.v.o. kan worden vergeleken met de 160m2 woningen. De extra aanbouw welke in dit ontwerp is meegenomen kan bijvoorbeeld prima dienen voor een kantoorruimte, extra slaapkamers of een ruime eetkamer.

Gevel Opties

De gevel is standaard wit stuc-werk. Hout, stuc, zink en cortenstaal zijn kostenverhogend.

 • Cortenstaal

  Blank staal dat in 6 maanden in bruine tint roest, kleur wordt met de jaren donkerder. Nauwelijks onderhoud.

 • Stuc

  Fijne structuur, waterafstotend, standaard onderhoud na ca. 10 jaar.

 • Hout

  Geïmpregneerd gevelhout, duurzaam, onderhoudsarm en 15 jaar garantie op aangebrachte coating mogelijk.

 • Zink panelen

  Verticale strook panelen welke mat gesatineerd zijn uitgevoerd, de panelen zijn onderhoudsvrij.